Kreta

Het meest toeristische vakantie eiland van Griekenland is Kreta. Kreta is gelegen in de mooie Egeïsche Zee. Het eiland Kreta is 8300 vierkante kilometer groot en bestaat uit vier middelgrote provincies die allen hun eigen cultuur, sfeer en traditiets hebben. Kreta ligt honderd kilometer verwijderd vanaf de kust van het vaste land van Griekenland. De stroom toeristen die jaarlijks naar het ilan toekomen settelen zich voornamelijk aan de oost kant van het eiland waar ook de inmiddels populaire badplaats Chersonissos en Malia zijn gelegen. Chersonissos en Malia zijn de meest bekende bad en feestplaatsen op het eiland, is het wel zo dat Chersonissos vooral bekend is bij de Nederlandse jongeren en Malia bij de Engelse jongeren. DE badplaatsen hebbe veel hotels, appartementen en resorts om een all inclusive vakantie in door te brengen. De badplaasten rondom de twee populairste badplaasten zijn Chania, Rethymon en Agios Nikolaos hier vind je natuurlijk ook genoeg mogelijkheden om een mooie all inclusive hotel/resort te boeken.
De natuur op Kreta is heel mooi en wanneer er landinwaarts getrokken wordt zijn er veel autenthieke dorpen te vinden waar de rust terug keert en er kan genoten worden de Griekse cultuur en de bezienswaardigheden op het eiland.

Powered by WordPress | New Best Free WordPress Themes | Thanks to Top WordPress Themes, Free WordPress Themes and WordPress 4 Themes