Karpathos

Karpathos is voor de meeste Nederlanders nog een totaal onbekend Grieks eiland. Het eiland komt steeds meer in trek bij de Nederlandse toeristen, maar tot nu toe kun je er heerlijk genieten van een echte Griekse vakantie in alle rust. Het eiland is zich druk bezich te ontwikkelen op het gebied van toeristme en dat zie je steeds meer terug komen op het eiland. Het toeristme wat tot nu toe het eiland voornamelijk bezoekt zijn vooral toeristen die er al eerder zijn geweest en Karpathos een mooi en rustig eiland vinden. Op Karpathos kan nog de echte Griekse cultuur opgedaan worden en de lokale bevolking is er uiterst vriendelijk. Dit is anders op de populaire buureilanden Kreta en Rhodos waar de toeristen massaal komen voor een all inclusive vakantie.

Karpathos geeft je een rustig gevoel en je kan er in alle rust het eiland ontdekken qua cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Op sommige plekken p het eiland ben je echt helemaal alleen en dit kan ook voorkomen op een van de vele prachte stranden die Karpathos heeft. Voor een rustige en obezorgde all inclusive vakantie is KArpathos een echte aanrader, nu het nog lang niet zo toeristisch is als de andere Griekse eilanden.

Powered by WordPress | New Best Free WordPress Themes | Thanks to Top WordPress Themes, Free WordPress Themes and WordPress 4 Themes